Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Boomerang hemkollektion


Onsdagen den 25 november


Spotify är ju verkligen helt fantastiskt. Kanske inte för artisterna har man ju läst, det är ju inte bra såklart. Men om jag skall se det från min synvinkel sä är det faktiskt helt fantastiskt. Jag sitter här och jobbar och kan lyssna på precis vad jag vill! Men det är ju då som ångesten kommer, vad som helst! Men vad skall jag ta då, käre värld! En kompis frågade senast vi sågs ”-om du skall välja världens bästa låt, vilken är det då?” Då stannar hjärnan verkligen, slutar att funka helt enkelt. Inte en aning! Det finns ju för det första säkert hundra låtar som är bra och sedan behöver man ju musik vid olika tillfällen. När man promenerar behöver jag upptempo och pepp typ Eye of the tiger eller Hero och när man är nere och bara vill deppa så tar man någon av Ulf Lundells mörkare. Det är som kläder, man klär sig efter humör och behov.


Dagens inspiration:


Förra veckan avtäckte Boomerang, www.boomerang.se, den nya hemkollektionen som tagits fram i samarbete med formgivaren Jens Fager. En pall, en bänk, lampskärmar i två storlekar samt mattor ska ses som en början på något större, säger Boomerangs kreativa chef Catti Lang Unenge.
I Jens Fagers händer har produkterna fått ett enkelt och robust uttryck. Man får en känsla av traditionell lantinredning som mjölkpallen och den kära gamla trasmattan. Stoppning och lampskärmar är tillverkade av återvunna plagg och trasmattorna av textilspill, vilket gör att ingen möbel är exakt likadan som någon annan. Trädelarna är tillverkade i Sverige. Möblerna finns till salu, pris vid förfrågan.
Hemkollektionen visas i Boomerangbutiken på Norrlandsgatan 3 i Stockholm.
Träbänk med avknäppnings- och tvättbar klädsel av återvunna Boomerangplagg. Finns även med blått underrede.Trebent pall med avknäppnings- och tvättbar klädsel. Finns även med vitt underrede.Lampskärm av återvunna Boomerangplagg, finns även i blått och i två storlekar.

Källa och bilder från www.elleinterior.se