Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Tunisien a la Lulu

Tisdagen den 27 oktober


Jag har sagt till mig själv att jag skall försöka gå runt sjön tre dagar i veckan. Det är en timmes promenad per varv och det känns som att jag skulle kunna klara av. Förra året vid den här tiden gick jag runt sjön varje morgon kl 07.30, innan resten av familjen vaknade…Shit vad duktig jag var! Nu känns det som en ren och skär omöjlighet att göra om den bedriften. Så jag tänkte att om jag sätter upp ett mål på tre gånger i veckan så behöver jag inte bli besviken när jag inte hinner/orkar.Vi får väl se hur det går med den saken…


Dagens inspiration:


I går Sveriges fulaste hem, i dag Äntligen Hemma. Jag måste säga att det känns otroligt mycket fräschare att titta på Martin och Lulu än på Simon och Tomas. Fräschare och proffsigare, absolut. Jag har inte sagt att det är top of the line, uppfinningsrikt och nytänkande men allt är ju relativt. Även om vi ännu en gång fick se Lulu göra en egen tapet i orientalisk stil (fanns med i ett program för ett par år sedan), ta in orientaliska lyktor samt fixa världens största altan så blev jag inte lika upprörd som i går. Det är väl så att Äntligen Hemma är mer folkligt och lättsmält, det är därför varje avsnitt liknar varandra… Ser fram emot nästa avsnitt för då är Camilla Lundsten med och skall fixa ett utedass i reggae-stil, spännande! Här är i alla fall några bilder från Lulus vardagsrum.