Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Något nygammalt i hallen

Lördagen den 31 oktober


Tänk om man hade fyra barn! Det har vi haft ikväll. Vi har suttit barnvakt åt ett par barn från tjejernas dagis, en kille i Stora M:s ålder och en tjej i Lilla M:s ålder. Det är verkligen fulla ös och både jag och Mannen är helt slut! Två barn känns ändå ganska lagom tror jag…Annars har det varit kalas för en gammal vän idag på dagen vilket var mycket trevligt. Nu känns det som att sängen lockar fint…


Dagens inspiration:


Jag är mycket sugen på att göra något med vår tomma vägg i hallen. Har lust att fixa till något sådant här. Skulle vara superfint att blanda gamla och nya speglar på det här viset:Bilden är hämtad från www.antikvarlden.se