Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Mormorsrutor

Torsdagen den 29 oktober


Jaha så var det då ett faktum. Inredningsbutiken R.O.O.M på Kungsholmen har gått i konkurs. De har i många år legat i framkant gällande design och form men är nu varit tvugna att slå igen. Det är ju alltid tråkigt när en butik måste lägga ned, både för ägare och anställda. Men något gott kom ju ur det eftersom de nu har en otroligt utförsäljning. De har 50% på hela sortimentet vilket är otroligt bra! Min kompis Malin var där i dag och kunde vittna om en 200 meter lång kö (som hon stod nästan först i!) och ett väldigt riv och slit, men så är det väl på sådana här reor. Om du har vägarna förbi så finns det kanske en del godbitar kvar. De ligger på Alströmergatan 20 på Kungsholmen. Kolla in på www.room.se.


Dagens inspiration:


Det sägs att dagens ungdom (innefattar inte längre mig) verkligen har hoppat på hemma-präktigets-baka-själv-och-knyppla-tåget. Det är väl som allt annat en reaktion på samhället. Nu när man sitter och chattar på Facebook med sin partner som sitter i samma soffa (har hänt faktiskt dock inte mig) eller när man inte behöver resa sig från sin stol för att handla ihop ett helt hem så kanske det är skönt att få ta sig an en dubbel sats bulldeg eller att få se att man kan sticka en egen tröja med sina egna bara händer. Mmm kanske. Eller kanske inte. I alla fall så syns det ju tydligt att det är den trenden som håller i sig. Normann Copenhagen, www.normann-copenhagen.com, har kommit med en ny servis som heter Mormor och den för tankarna till en rutig kökshandduk. Fint tycker jag men jag gillar inte blått tyvärr… Men fint om man gillar blått!