Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Hemma hos Trine Andersen

Onsdagen den 28 oktober


En ränna-på-stan-och-bära-en-massa-tunga-kassar dag i dag. Ett mycket tacksamt och härligt id. Men man märker att när man shoppar i tjänsten, så att säga, så blir man mycket mer systematisk än när man ”stros-shoppar” till sig själv. En lång lista i fickan och en i förväg uttänkt rutt. ”Om jag hoppar av vid Åhléns så går jag till Berry och då är jag halvvägs till Ohlssons tyger” osv osv. Ikväll var jag på tjejmiddag hos fina vännen tillika kollegan Malin Roos. En hel bunt gamla kära kompisar var där och tjattrade och skrattade, energipåfyllning kallar jag sådana här kvällar!


Dagens inspiration:


Det här inspirerar mig! Hittade ett reportage om Trine Andersen i den danska tidningen www.boligmagasinet.dk. Trine är chefsdesigner hos Ferm Living, www.ferm-living.com. Hon äger dessutom företaget. Huset som Trine Andersen och hennes familj bor i är byggt på 60-talet. Jag älskar blandningen av den gamla retrostilen och det nya. Det är väldigt tilltalande med 50 och 60-talsdetaljer och lägg märke till de underbara trädörrarna, de blir en varm detalj i allt det vita.