Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Buuuh!

Fredagen den 30 oktober


Nu är det fredagsmyyys! Vad man har gått på den reklamen då. Hela familjen sjunger den låten varje fredag. Så fort vi vaknar på morgonen så sjunger vi den högt och tydligt. Men fredagar är något speciellt, i alla fall när man är ledig på helgen. Många jobbar ju helger och då blir ju inte fredagen lika betydelsefull (vet det för jag har själv jobbat helger). I dag har vi gjort pumpalyktor. Ett kladdigt jobb men väldigt uppskattat av barnen. Jag köpte två små pumpor för jag vet att mina tjejer har en tendens att bråka om sakerna. Så här blev en av dem:Dagens inspiraton:


Det är så mörkt nu. Det skymmer redan vid 16-tiden ju och det känns som att om det är nu man skall se över sin belysningssituation. Både Elle interiör och Sköna Hem tipsar om belysning i de senaste numren. Jag tänkte bjuda på en kavalkad av belysning och tänkte att eftersom det är Halloween nu så plockar jag fram endast svarta armaturer. Så det blir lite läskigt..Eller nå´t.Det här är Bono som görs av Rydéns, www.byrydens.se. Snygg, känns som en trägren men den är av metall.Underbar form på den här taklampan från Normann Copenhagen, www.normann-copenhagen.com.Asiatiskt inspirerad är denna golvlampa från Rydéns.Oslo Wood från norska Northern lighting har en riktbar skärm. Finns att köpa på www.designonline.se för 3 090 kr.Jag har alltid tyckt mest om Lilla My, hon är min favorit i Mumintrollet. Envis och karaktärsfast. Denna lampa har tagit sin inspiration från just Lilla My och heter Mhy. Görs av Muuto och kan köpas på www.designonline.se för 1 795 kr.Den här lampan heter Split och är gjord av BSweden, www.bsweden.se.Den här coola lampan heter Tilt och är från www.bolia.com. Snyggt med den oväntade lutningen. Kostar 3 170 kr.