Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Tips på doppresent

Nu är vi hemma igen efter en tripp till Kungsbacka. Det var dop där i går för Mannens brorsdotter. Det blir ju några mil att kuska…Det kommer definitivt att dröja innan jag gör en långresa i bil igen. Boring! Well well, det var ett fint dop och allt var jättebra. Jag lovade ju bilder på vår doppresent och de kommer här. Jag köpte en obehandlad docksäng på Ikea och gjorde en total makeover på den. Duktig heter docksängen och den ser ut så här i original:Men på det viset är den ju inte särskilt vacker så jag målade den vit och sydde nytt bäddset och då blev den så här fin:Ett relativt enkelt sätt att göra en personlig present, lite färg och lite tyg, en pensel och en symaskin.