Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Postorder

Måndagen den 31 augusti


Jag är ganska trög med nymodigheter ibland. Lite envist hänger jag gärna kvar vid det gamla. Inte för att jag inte tycker om när det händer något roligt och annorlunda, tvärtom jag är ganska rastlös. Nej, det kanske är just osäkerheten i förändringen som motar mig. Ja ja jag skall inte bli filosofisk, jag ville bara komma fram till att jag börjat handla på nätet, nätshoppa alltså. Lite gammalmodig som jag är så tycker jag om att känna på tingen jag skall köpa. Mycket viktigt hur de känns i handen. Men ack vad smidigt det är att handla över cyberspace. I dag blev det två täckvästar och två par knästrumpor, kommer om två veckor till en handlare nära mig.


Dagens inspiration:


Alla leverantörer ger ju möjligheten att handla över nätet och jag förstår att folk lätt kan bli shopoholics. Bland annat finns ju Ellos. Ellos för mig är en lågpriskedja som vi åkte till när jag var liten och fyndade kläder (Borås ligger på dagsutflyktsavstånd från Huskvarna). Det gör att Ellos klingar lite illa i mina öron. Men de har ju en mycket stor hemavdelning och jag har faktiskt hittat en hel del fint där, tro det eller ej! De säljer ju även Zara Home-saker och de är ganska fina också. Kolla på www.ellos.seTaklampan heter Wire och kostar 899 krFina vitmålade ljusstakar från 99 krDet är ju ett väldigt fokus på handarbete och hemslöjd just nu och då passa ju den här ljuskronan mycket bra. Kostar 249 krMatbord i teakbetsat gummiträ. Det har ju verkligen retroformer och jag tycker att det är jättefint.Den här lampan har ett enkelt uttryck och känns tidlös. Kostar 799 krVilka fina krukor med spetskant kostar från 129 krNi vet ju hur inne det är med lapptäcke vid det här laget. Det här överkastet heter Patch 260 och kostar 1299 krRyska docka kostar 129 krDen här pallen med ett annat tyg skulle vara himla fin! Kostar 899 kr