Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lapptäcken och ugglor

Fredagen den 28 augusti


I kväll kommer kära vänner i från Huskvarna och skall sova över hela helgen, det skall bli supermysigt! Det kommer bli en Stockholms-sigthseeing-helg för deras två tjejer vill så gärna besöka slottet. Även om jag inte är infödd stockholmare så är det väldigt sällan jag har turistat i min egen stad. Man borde egentligen ta några dagar och besöka alla de platser som turister besöker, för det är nog väldigt fint och mycket lärorikt att turista i sin egen stad.


Dagens inspiration:


Självklart sitter ju känslan från gårdagens mässa kvar och det finns mer att ösa ur den bägaren. Jag har skrivit om House Doctor, www.housedoctor.dk tidigare och här är ännu fler fina saker de visade på mässan.Cool liten byrå, lite lagom assymetrisk.Det fanns väldigt många olika sorters ugglor på mässan. Här är några av dem.Den här pallen har varit med tidigare i bloggen. Den är med igen för den symboliserar lapptäcksmodet som fullkomligt dominerade i går.Mycket känns fortfarande handarbetat och det är mycket inne med broderier och spetsar och puffar och allt som man minns från sitt eget barndomshem.