Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lapptäcken är en dröm

Lördagen den 1 augusti


Jaha, då var juli borta och förbi. Det gick, som alltid, väldigt snabbt. En veckas semester kvar och den kommer väl gå försvinnande snabbt. Det är väl en faslig tur att man älskar sitt jobb annars kanske ångesten kommit krypande. Hoppas på sol och bad nu på semesterns skälvande dagar. Annars får man väl kura in sig under täcket och drömma om nästa års båtluff i Grekland…


Dagens inspiration:


Det är något speciellt med lapptäcken. Det känns så hemma och mysigt och så är det ju ett gediget hantverk vilket gör det extra roligt att äga ett. Vi har ett litet från Lettland som Svärfar köpte för några år sedan. Någon gång i livet skall jag göra ett eget…Well dream on…Har i alla fall samlat några för att inspirera.Det här täcket kommer från Rice och är Handquiltat, dvs sytt för hand. Vissa av rutorna är sydda som blommor eller snurror. Finns att köpa hos www.broarne.se och kostar 1 395 krDessa täckena är gjorda av Lisa Stevens, de är handquiltade och av 100% bomull. Se många fler på www.lisastevens.se
Sådana här coola barnlapptäcken gör Malin på www.sygryn.se. Gå in och kolla för man kan specialbeställa efter eget önskemål. Perfekt present till nyfödda!Härlig miljö! Lapptäcken från www.potterybarn.comFint lapptäcke från www.laredoute.se. Ser ut som en idyll…De här virkade lapptäckena är så himla fina! Tänk att innan det blev så hett med sådana här så köpte jag ett på Myrorna för 30 kr… Detta är från www.housedoctor.dk. Så här ser mitt ut:
Och om man vill använda lapptäcket på annat vis så kan man exempelvis klä stolar eller pallar med det. Den här är från www.housedoctor.dk