Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Våga mer!

Tisdagen den 28 april


Det är verkligen så som i Nytt läge i går. ”Vi vill ha det ljust och luftigt”. Det är många som säger det. Många som tror att de vill ha vita väggar och beige fondväggar.  Men… det är nog inte det att man inte vill ha ett färgstämt och mustigt hem, det är nog mer besluten som föranleder resultatet som är det kritiska. Mannen i familjen i Nytt läge var väldigt säker på sin sak före renoveringen: inget lull-lull, inte ens soffbord, please. När han klev in i sitt nya hem såg han helt uppriktigt lycklig ut! Så befriande att slippa ta besluten och bara hamna i en inredningsdröm!


 


Dagens inspiration:


Våga mer! Du lever bara en gång och det finns så många fina tapeter, färger och tyger som är mönstrade och färgglada och helt…helt underbara! Om det känns jobbigt så behåll sovrummet vitt och beige, det kan bli en mönster och färgavsaknad miljö. För att kunna våga mer behövs det att man kliver ur sin komfortabla zon och faktiskt börjar titta på sådant som man inte tror man tycker om.


Som inredare plockar man ju fram saker som kunden kanske inte tror att de vill ha men när de ser den mönstrade tapeten i sitt rätta sammanhang så blir det bingo! Har hittat några miljöer som minsann inte står och skäms för sig. Check it out!


Samtliga bilder är plockade från www.designersguild.com