Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ut med utemöblerna!

Måndagen den 27 april


I går tog vi fram våra utemöbler. Hela familjen var engagerad i detta spektakel. Mannen i familjen städade av trädäcket med högtryckstvätten medan jag och barnen torkade av stolar och bord som stått förvarade i förrådet under den bistra vintern.Dagens inspiration:


Nu har ju vi redan utemöbler men man kan ju inte låta bli att drömma sig bort till något snyggare…Jag skulle vilja byta utemöbler inför varje ny sommarsäsong men det är tyvärr inte möjligt…Så istället får jag väl sukta efter möblerna och ”fönstershoppa”.Den klassika stolen A2 designades 1930 av Arthur Lindqvist åt Grythyttan stålmöbler och är helt klart min favvo! Jag tror att det fanns ett sådant här möblemang på min mormor och morfars lantställe. Det var inte så många som tyckte de var så fina då…Den här vita modellen kostar 2 590 kr på www.svenssons.se.Den här vilstolen andas amerikansk östkust. Det finns hur många varianter som helst på den här modellen. Just den här kommer från Mio, heter Chapman och kostar 1 390 kr.Den här bordsgrillen tillverkas av Eva solo och har ett rent formspråk. den kan köpas på www.svenssons.se för 1 599 krBänken Smykö kommer från Ikea och kostar 495 krVilstolen H55 ritades redan 1955 av Björn Hultén och återfinns i Begra forms sortiment. Den finns hos www.svenssons.se och kostar där 4 480 kr. Det är något särskilt med 50-talsdesign…Parasollen Lyx finns hos Mio och kostar 1 750 kr. Fin!