Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Nya mönster (eller monster)

Lördagen den 25 april


Hagaslottet…mmmm det skulle jag kunna tänka mig! Tänk ett sådant palats och så nära stan, idealt! Synd bara att man skall behöva vara kronprinsessa för att få bo så ståndsmässigt… Fast jag antar att det är ganska klassikt inrett och att det mesta inte får röras. Skulle ju klia lite i fingrarna, att göra om bara lite lite grand… Får väl hoppas att de får i alla fall ett våningsplan för eget inredningsbruk så att säga. Då antar jag att de ringer in Madde som smakråd…


Dagens inspiration:


Mönster är väldigt intressant. Det finns ju överallt, hela tiden. Det är extra roligt när man hittar ett nytt formspråk och en ny designer. Skotska Donna Wilson har flera spännande kollektioner som befinner sig någonstans mellan dröm och verklighet. Kolla här på några coola saker hon gjort. Om du vill se mer så kolla in hennes hemsida www.donnawilson.comDen textila pallen Motley känns både retro och futuristisk.Glaset Wonderglass kastar fina skuggor på bordet.Filten wooly wood throw är trämönstrad.Det udda kramdjuret Beryl är mittemellan söt och ohygglig…Eller den här Stick the snail som man nästan tycker lite synd om…Hon gör även brickor i melamin med fantasirika motiv.Den här heter Doll face tray…Filten heter rainy day.


 Soffan Hue har endast en knapp mitt på ryggen.Man kan till och med köpa små kit och göra egna kreationer!