Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Grrrrr….

Torsdagen den 30 april


… oj vad djuriskt det var i Room Service i går! Martin E-type Eriksson var kvällens inbjudne inredare och det blev en hel del av allt kan man säga… Men det var ju jag som klagade på att vi måste våga mer i min blogg häromdagen så jag skall väl vara tyst nu… Kanske har han rätt att det snart kommer bli revival av zebramönster, långt hår och eurodisco. Jag hoppas att han har fel…. Men till hans försvar måste man ju ändå säga att det var färgstämt och genomtänkt, det syns att han har ett inredningsintresse. Här ser du ett par bilder från E-types färdiga resultat:
 


Dagens inspiration:


Ni vet hur jag i bloggen för ett par dagar sedan efterlyste finare leksaker, plast=går helbort! I dag damp det ned ett pressmedelande från en webbutik och jag blev så himla glad när jag kollade in sortimentet! Yes! Så fina saker och till hyfsade priser tycker jag. Kolla in på www.barnvanligt.nu. Jag har plockat ut några exempel som jag tycker är extra fina.Kolla vilka fina bokstöd från Zûny, fyra kinesiska designers som vill ge ett alternativ till kinesisk massproduktion av leksaker. Kostar 359 krVad lycklig man blir av prickar! Och att en barnhink kan få vara så här fin. Kostar endast 39 kr, tycker jag är billigt!Den här ugglelampan tycker jag var supersöt. Perfekt nattlampa!Jag tycker de traditionella bokstäverna som finns är f u l a och då är det härligt att se dessa. Äntligen! Kostar 299 krJag älskar retro och det här är ju verkligen retro! Populär på 70-talet och bortglömd på 80-talet. Senare eftertraktad bland samlare och designintresserade, beundrad för sin lekfulla, elegant böljande form. Nu är Alexander Begges prisbelönta design återigen i produktion! Kostar 895 krNär vi ändå grottar ned oss i retro så är ju den här underbar och för verkligen tankarna tillbaka till barndomens 70-tal. Låda i plåt kostar 229 krCoolt tyg på denna giraffkudde. Den är 55 cm hög och 22 cm bred.
Kostar 265 krOch sedan måste jag ta med den här, för otaliga är de gånger då filten åkt bort och man måste använda klädnypor…Smart uppfinning, smart.