Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Färgat ljus är hett.

Torsdagen den 23 april


I går var svärfar här och hjälpte oss tapetsera färdigt vårt matrum. Det var verkligen på tiden kan man säga… Jag var så himla trött på att titta på de där ljusgrå spackelfläckarna! Tack Lennart! 


Såg ni Room Service i går? De är ju för söta killarna i EMD. Man förstår att tjejerna skriker sig hesa… När man ser sångare snickra och hantverkare dansa så blir det ännu mer tydligt hur bra det är att människor har olika uppgifter här i världen. Ju äldre jag blir desto mer accepterar jag mina egna brister och tar hjälp av erfarna människor när jag känner mig okunnig.


Att leka med ljuset så som de gjorde är ju superkul! Belysning är ju verkligen något som man gå loss på och experimentera med. Kolla ljussättningen som inredaren Birger planerade.Det är hett just nu att använda sig av färgat ljus. Även Ikea har hakat på trenden och i deras sortiment finns den här:Dioder heter den och innehåller 4 st ljuslister. Man kan välja mellan vit eller färgad. Den färgade kan prestera 7 färger som antingen kan växla eller användas en i taget. Kostnaden är 599 kr för den färgade och 399 kr för den vita.


I övrigt tycker jag att Birger gjorde ett snyggt rum med sköna runda former. Och killarna i EMD blev ju helt till sig! Jag förstår dem, det var verkligen sunkigt före. Men visst är det så att om man inte trivs så tar man heller lika bra hand om det.