Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Hårdrock

Rob Halford lärde mig att svälja…

I början av 2000-talet var Rob Halford på promobesök i Stockholm. Han anlände på kvällen och skulle ge intervjuer dagen därpå, men Suzan Kverh fixade så att jag fick träffa Halford på Hilton vid Slussen redan den kvällen.

Efter intervjun gick jag, Suzan, Halford och hans assistent/pojkvän/knullkompis till Gondolen för en bit mat. Jag beställde in en skaldjursplatå med bland annat ostron. Konsistensen har alltid fått mig att avstå från ostron, men nu var det inget att be för. Uppmuntrad av Halford tog jag ett ostron i munnen, men att få ned det i halsen var fördömt.

– Swallow! Swallow! hojtade Halford och till sist fick jag i mig det.

De återstående ostronen gav jag till Halford, som visade exakt hur man sväljer. Jag fick lära mig av en mästare, men insåg snabbt att det inte var min grej.