Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Engelske målkungen flyttar – klar för rivalen

UPPGIFT: Jermain Defoe har gjort klart med en ny klubb. Enligt uppgifter till Sky Sports så ska den engelske landslagsmannen vara överens med Bournemouth. 34-åringen gjorde 15 ligamål för bottengänget Sunderland, som åkte ur Premier League efter tio raka säsonger i den engelska högstaligan. Defoe hade en klausul i sitt kontrakt med ”Back cats” som innebär att han vid en degradering är fri att lämna klubben, och enligt Sky Sports är det precis det Defoe nu gör. Kontraktet ska vara påskrivet och förbinda Defoe till Bournemouth de kommande tre säsongerna.

MATTIAS TENGBLAD

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/867041000455364613