Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Allsvenska klubben har hittat sin målvakt

UPPGIFTER: Gefle IF söker en ny målvakt. Enligt uppgifter till SportExpressen är siktet nu inställt på Örgrytes förstemålvakt Fredrik Andersson, 26, – och den allsvenska klubben ska redan ha lagt ett bud på målvakten. Allt talar också för att han köps loss inom kort.
Gefle är för närvarande åtta i allsvenskan med 19 poäng efter att halva serien är spelad.  Klubben har sex poäng ner till Sundsvall som ligger på kvalplats och sju poäng upp till Malmö FF som är sexa.
Nu är de på jakt efter en ny målvakt.
Sportchefen Hasse Berggren har siktet inställt på Örgrytes målvakt Fredrik Andersson. Gefle har lagt ett bud på målvakten och förhandlingar pågår. Andersson är född 1988 och har Skene IF som moderklubb.
Daniel Kristoffersson