Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Zlatan i samtal med Galliani

UPPGIFTER: En rejäl transferbomb kan vara på väg att brisera. Flera italienska medier rapporterar nämligen om att Zlatan Ibrahimovic är nära en övergång till Milan. Enligt uppgifter till SPORT-Expressen har Milan presenterat ett kontraktsförslag till Ibrahimovic.

Under tisdagskvällen började det komma rapporter från Italien om att Zlatan Ibrahimovic ska vara positivt inställd till en återkomst till AC Milan, som svensken representerade innan han flyttade vidare till Paris Saint-Germain 2012.

Enligt uppgifter till SPORT-Expressen ska Ibrahimovics agent Mino Raiola ha befunnit sig i Milano under tisdagen för att diskutera en övergång.

Ibrahimovics kontrakt med Paris Saint-Germain går ut om ett år – och det försöker Milan utnyttja. Milan är redo att betala 140 miljoner kronor till PSG för svensken. Enligt uppgifter till SPORT-Expressen ska Milan ha presenterat ett kontraktsförslag till Ibrahimovic på tre år, med en lön på drygt 65 miljoner kronor per år.

Enligt den välrenommerade italienska journalisten Gianluca Di Marzio talade Milans sportchef Adriano Galliani och Zlatan Ibrahimovic med varandra på telefon under tisdagen.

Zlatan ska ha gett klartecken för en övergång – och förhandlingar med PSG ska inleddas under onsdagen.

MARTIN FRÖLANDER