Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ekdal: ”Mobilen kommer vara på med hög volym”

UPPGIFT: Silly-bloggen skrev i går att Torino leder jakten på Albin Ekdal – med Palermo och Sampdoria också intresserade. Efter 3-1-segern mot Montenegro kommenterade Albin Ekdal sin framtid – för TV4:s Patrick Ekwall.

”Mobilen kommer vara på. Det är den i och för sig alltid, men det kommer vara på med hög volym nu. Jag kommer att lyssna på vad som dyker upp och så får vi se när och om det händer. Det känns spännande. Eventuellt blir det en ny klubb, en ny stad, ett nytt land. Det är det som är tjusningen med fotboll. Jag har inte bråttom utan kommer ha is i magen. Jag hoppas det finns många klubbar att välja och vraka emellan. Jag ska prata med mina agenter i veckan”, säger landslagsmittfältaren som fortfarande tillhör degraderade Cagliari.

ANDERS BORGSTRÖM