Silly Season

Bråket som öppnar för United

UPPGIFTER: I söndags tog Real Madrids 22 matcher långa segersvit slut då Valencia vann med 2-1 på Mestalla. När Real jagade tre poäng valde Gareth Bale att ta ett eget avslut i en kontring – till Benzemas och Ronaldos stora förtret. Benzema och Ronaldo gestikulerade besviket efter att passningen från Bale uteblev. Reals tränare Carlo Ancelotti vädrade även han sitt missnöje vid sidlinjen. Nu skriver spanska Marca att Benzema och Ronaldo är arga över Bale valde att skjuta – och att irritationen fortsatte i omklädningsrummet efter matchen. Marca skriver vidare att spelarna inte är arga för att Bale inte gjorde mål, utan att det snarare handlar om beslutet han tog.

Några som nog hoppas på att missnöjet mot Bale växer är Manchester United – som har ryktats planera ett storbud på walesaren i sommar.

MARTIN FRÖLANDER