Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Silly Season

Köper Liverpools drömvärvning för reapris

UPPGIFT: Jagad av ett dussintal klubbar runt om i Europa, såsom Tottenham, Swansea, Cardiff, Inter och Ajax. Dessutom har Tom Ince varit en av Liverpools drömförstärkningar under de senaste transferfönstren.

Men enligt Daily Mail kommer Blackpool-stjärnan välja Monaco – som dessutom kan få loss den hett eftertraktade U21-landslagsmannen för bara 1,4 miljoner kronor redan nu. Reapriset beror på att Tom Ince sitter på ett utgående kontrakt. Så flyttar han i sommar behöver inte miljardklubben spendera en enda krona.

Tom Ince pappa är Liverpool-legendaren Paul Ince, som just nu är hans tränare i Blackpool. Han ställde sent omsider in en presskonferens inför helgens ligamatch. Anledningen? Ja, enligt Daily Mail ska Paul ha skjutsat sonen till London under torsdagen för att träffa Monacos representanter – och för att diskutera ersättare med Blackpools ordförande Karl Oyston.

ANDERS BORGSTRÖM