Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Silly Season

Storklubben vill ha Villas-Boas

UPPGIFTER: Efter att ha fått sparken av både Chelsea och Tottenham inom loppet av knappt två år trodde man nog att nästa stora uppdrag skulle dröja för André Villas-Boas. Men nu skriver The Times pappersutgåva att italienska Milan har kontaktat portugisen, som fick lämna Spurs i måndags. Massimiliano Allegri hänger hyfsat löst i Milan, så det är ingen skräll att klubben kollar på andra kandidater. Villas-Boas ska dock ha hälsat Silvio Berlusconi och resten att han vill ha lite tid att reflektera kring sin framtid innan han hoppar på ett nytt projekt.

SEBASTIAN MATTSSON