Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Silly Season

Zlatan vägrar ringa – kan vara slutet i PSG

UPPGIFT: Daily Mirror är inte Englands mest trovärdiga tidning/tabloid. Ta därför nattens smaskiga nyhet med en stor nypa salt, även om det är just smaskigt. Det handlar om Zlatan Ibrahimovic och hans vara eller inte vara i PSG.

Enligt tidningen ska ”Ibras” dagar hos de franska mästarna vara räknade, då han och nye tränaren Laurent Blanc (som bara varit på posten i 18 dagar) inte drar jämnt. Zlatan ska vägra att ringa tillbaka till Blanc – trots att han fått tio dagar extra semester och därmed missade 2-1-segern mot Rapid Wien i kväll.

Nu uppger Mirror Football att mycket talar för att Zlatan inte kommer att dyka upp på torsdag, då han väntas ansluta till resten av PSG-truppen.

Anledningen till svenskens missnöje? PSG:s värvning av Edinson Cavani (som väntas bli officiell inom kort) från Napoli, som blir en direkt konkurrent om att bli förstestriker.

Zlatan Ibrahimovic har de senaste dagarna varit aktuell för en flytt både till Real Madrid och nu senast till Manchester City.

ANDERS BORGSTRÖM