Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Tack och hej!

Det här blir det allra sista inlägget jag skriver på den här bloggen. Efter sju år på Expressen kommer jag nu att gå vidare. Det känns både lite vemodigt och jätteroligt! Expressen har varit världens bästa arbetsplats. Jag har lärt mig så mycket, fått göra många roliga resor och intervjuer, och haft sådana bra chefer som supportar och peppar. Men just nu vill jag lägga allt mitt fokus på Plaza Kvinna. Inom kort kommer ni att därför att kunna läsa min nya blogg på plazakvinna.com. Det känns helt naturligt att flytta den dit nu när jag är chefredaktör. Men det betyder inte att ni har sett det sista av mig i Expressen. Jag kommer att rycka in och skriva om mode här även framöver, men det får bli i mån av tid. Tills dess kan ni följa mig på Instagram på @emmasmode. En stor KRAM till alla er som följt mig här genom åren. Vi ses snart igen! 🙂

IMG_0971