Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Äntligen!

Okej, nu måste jag bara dela med mig av min glädje. Såhär. Ingrid har inte sovit i egen säng på sisådär ett år. Hon sover alltid tillsammans mig i dubbelsängen och pappa sover i vardagsrummet. Ingen bra lösning, jag vet! Men nu råkar det vara så att hon är världens mammigaste tjej och det blir en smärre katastrof om hon inte får ligga bredvid mig på kvällen. But guess what? Inatt hände det! För första gången på nästan ett år sov hon en hel natt i egen säng. Och allt som krävdes var lite piff i hennes rum. Om jag bara hade vetat det tidigare! 🙂 För nu har sängen som vi beställde äntligen kommit och efter att vi monterat ihop den, piffat med nya sängkläder och gosedjur så var hon faktiskt NÖJD över att få gå och lägga sig i sin egen säng. Månkudden och den gosiga kaninen släppte hon inte för en sekund. Och månlampan som vi beställde blev också en hit eftersom hon fick lagom mysbelysning i rummet på natten. Succén var alltså ett faktum, och bäst av allt? Mamma är utsövd! Kan inte minnas när det hände senast. Har ju blivit van vid att få några fötter och armbågar i ansiktet om nätterna. Win win med andra ord. 🙂

IMG_4849 IMG_4835 IMG_4817 IMG_4846 IMG_4814 IMG_4826 IMG_4764