Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Emmas mode

Hello fashion week!

Hur glad är jag att det är modevecka? Även om det är stressigt och jag inte kommer att kunna gå på alla visningar så är det roligt att få en sneak peak på hur våra svenska designers tycker att vi ska klä oss i höst. Och minst lika trevligt är det att mingla med gästerna! Här kommer några snapshots från första dagen. Nu väntar morgonfotografering (urbota dumt att planera in plåtning mitt i modeveckan) och sedan är det fulltecknat schema med visningar och intervjuer igen.

Paljetter och pärlor hos Hunky Dory.Hunky Dorys visning gästades av ett liveband som att döma av applåderna verkade gå hem hos publiken.Ljusa och lurviga pälsjackor hos Hunky Dory.Marimekko gästade Stockholms modevecka och bjöd inte oväntat på färgfest och mönsterbonanza.Jag sprang förbi Nellys pop up-store i Kungsträdgården för att kolla in alla nya plagg och vårskor.Fler fina vårskor från Nelly.Vacker vinröd kappa hos Stylein.Det var inte bara jag som fotade på visningarna..Ljus spets och djupa urringningar i Styleins höstkollektion.