Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Emmas mode

Blonde bombshell

Jag åkte raka vägen från Göteborg till redaktionen för att jobba med Oscarsgalan i natt och klockan hann bli 03.30 innan jag satte mig i en taxi och åkte hemåt. Behöver jag säga att jag sovit länge och inte fått särskilt mycket gjort idag? Här kommer en bild på China Glaze nagellack i färgen Blonde Bombshell som jag testat idag. Jag målade på det över ett svart nagellack men det går ju naturligtvis att använda bara som det är också. Kan rekommenderas! Nu drar jag till nya lägenheten för att skrapa ner tapeter och måla väggar så jag antar att mina nyfixade naglar inte kommer att se särskilt nyfixade ut länge till…