Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Emmas mode

Det gör ont

Vill börja med att tacka er fina läsare för att ni hjälper mig med mitt lilla hårdilemma. Vet däremot inte om jag blivit mycket klokare eftersom resultatet blev ungefär fifty fifty. What to do?? Medan jag funderar vidare kommer här några bilder från premiären av Lena PH:s nya show på Cirkus igår. Hon var så härligt avslappnad och humoristisk på scenen! Showen avslutade hon med Det gör ont framför en gigantisk mikrofon och Dansa i neon iklädd en kroppsstrumpa i spets, kvinnan har ju en kropp som en 18-åring! Vilken powerlady hon är den där Lena. Eftersom det var så varmt och skönt ute tog vi en promenad ut till Djurgården. Helt underbart att få en sista sommarfeeling!

Kofta och halsband H&M, byxor Acne, väska Vinci, pumps Zara.