Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Det gör ont

Vill börja med att tacka er fina läsare för att ni hjälper mig med mitt lilla hårdilemma. Vet däremot inte om jag blivit mycket klokare eftersom resultatet blev ungefär fifty fifty. What to do?? Medan jag funderar vidare kommer här några bilder från premiären av Lena PH:s nya show på Cirkus igår. Hon var så härligt avslappnad och humoristisk på scenen! Showen avslutade hon med Det gör ont framför en gigantisk mikrofon och Dansa i neon iklädd en kroppsstrumpa i spets, kvinnan har ju en kropp som en 18-åring! Vilken powerlady hon är den där Lena. Eftersom det var så varmt och skönt ute tog vi en promenad ut till Djurgården. Helt underbart att få en sista sommarfeeling!

Kofta och halsband H&M, byxor Acne, väska Vinci, pumps Zara.