Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Emil Ohlsson

Spelabstinens!

Hallao yes!

Roadtrippen börjar lida mot sitt slut. Det är med blandade känslor man byter Kaliforniens kust mot Nevadas stolthet Las vegas. Å ena sidan är det ganska skönt att att bara strosa runt längs San Diego och Los Angeles strandpromenader men å andra sidan spritter det i något helt osannolikt i speltarmen. Detta är sannolikt den längsta period jag varit helt avkopplad från spel på minst tre år. Den som man tydligast märker inte klarar sig utan spel är definitivt (super?!)bloggaren Jimmy Jönsson. Redan en vecka efter vi lämnade Vegas kunde man skönja ett par rejäla tecken på abstinens. Han talar i tungor och bjuder på helt oförståeliga citat som han påstår sig hämtat från pokervärlden. Dessutom F5ar han sitt Pokerstarskonto cirka 37 ggr per dag i hopp om att USA ska ha släppt spelförbudet. Hade det inte varit för att vi ska åka tillbaka om två dagar hade vi definitivt lagt in honom på samma klinik som min gode vän Eric Lindgren benhandlades på för samma symptom.

Hur som haver, vi har nu benat av en vecka i San Diego och en vecka i LA. Resan har bjudit på såväl Baseboll och NHL matcher som cykelturer, tennis, schitschöna utgångar och andra godegrejjer. Nu på måndag åker vi tillbaka till Vegas för att flytta in i vårt förhoppningsvis trevliga hus samt möta upp 2x Ylitalo, den forna basketspelaren Hellman och legenden Johan Haapala. Blir grillfest med utgång direkt för att avtacka herr Löfquist som åker hem för att försäsongsträna med Odense.

Senare tillkommer även Erik Arvidsson, Pöör Lindh, Herr Clements och Doyle (den riktiga) ansluta till huset för att göra ligan komplett. Per Linde har även utlovat 1k dollar/skalle utgångar ett par gånger i veckan till Robin Ylitalos stora förtjusning, stort av Per! Tobias Grahn har även givit löfte om en comeback i vegas under sommaren, verkar som det goda livet gav mersmak.

* Vet inte hur många events jag kommer spela men min förhoppning är att hinna spela ett par stycken innan Main event.

* Kul med lite beef mellan 3k och Leo, uppskattas!

* Det har tydligen varit en ny skolskjutning här i Santa Monica där vi nu befinner oss. Tankarna går till de drabbade och deras familjer.

* Såg tyvärr en halvlek av Österrike – Sverige nuff said.

* Får passa på att gratulera fölet Viktor Strahl som nyligen fyllt år. Vet inte hur man räknar i Hästår men stort grattis man! #runlikevigge. Snackar vi V75 så är han definitivt på god väg upp i silverdivisionen, troligen streckad på under 2% av kupongerna men ändå.

Glöm inte följa mig på twitter @smeckten

Fler bilder nedan. Ha d gott / Schmeckten.

ps. Duzaks armar har tyvärr inte blivit mindre :/ ds.

Ett litet välkomstpaket på hotellet i West Hollywood.

Shoppinggatan Rodeo Drive i Beverly Hills.

Kings vs Blackhawks

Förspel.

Colbin och Gabriellsson vid Laguna Beach.

Duzak i sitt rätta element. Supertaggad inför Padres – Mariners.

Cykeltur I San Diego.

Middagsdags.

Jimmy ville först gå in på legomuseet, men jag lyckades få honom på andra tankar. Follow the breeeze.

Cobbe på Laguna Beach, godegrejjer