Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Nordamerikansk KHL-trio ledig

Det rör på sig ganska mycket i KHL för närvarande. Att backen Marcus Högström är ledig på marknaden kunde ni läsa först på SportExpressen. Men han lär som sagt inte dyka upp i SHL förrän i januari tidigast. En KHL-klubb visar starkt intresse för honom.

Annars är det för tillfället en trio nordamerikanska forwards som avslutat sina KHL-kontrakt:

Jason Akeson

Kommentar: Den 26-årige före detta Philadelphia Flyers-forwarden är kvick, men inte tillräckligt produktiv för att få vara kvar i Admiral Vladivostok. Ett mål och fyra assist på 17 matcher gör att han söker ny klubb. Gjorde 52 poäng i AHL förra säsongen.

Charles Linglet

Kommentar: Den 34-årige kanadensiske forwarden som spelar landslagshockey för Vitryssland har brutit upp från KHL-klubben Dinamo Minsk. Det blev åtta assist på 23 matcher. Annat var det 2014-2015. Då öste han in 58 poäng (22 mål + 36 assist) på 54 matcher i KHL.

nykšping 050112. nykšping-ršgle. ryan vesce ršgle.  foto: jan dŸsing prb code 012   publicerad text: tillbaka till skûne? amerikanske centern ryan vesce gjorde succƒ i ršgle under nhl-lockouten. nu spelar han i finland, men Šr enligt vad kvŠllsposten erfar nŠra ett kontrakt med malmš redhawks. foto: jan dŸsing
Ryan Vesce spelade i Rögle under NHL-lockouten 2004-2005. Nu letar han ny klubb i Sverige efter att ha fått lämna KHL-klubben Traktor Tjeljabinsk. Foto: Jan Düsing.

Ryan Vesce

Kommentar: Den före detta SHL-centern spelade 22 matcher med Skellefteå 2012-2013. Nu har han fått gå från KHL-klubben Traktor Tjeljabinsk efter ett mål på sju matcher. Enligt uppgift vill han vidare till Sverige, Schweiz eller något annat lag i Västeuropa.