Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Jonas Enlund drar till Kina

ska%cc%88rmavbild-2016-11-14-kl-16-04-13

Den landslagsmeriterade finländske forwarden Jonas Enlund kommer inte att hamna i SHL. När CSKA Moskva placerade honom på KHL:s transferlista slog den kinesiska klubben Kunlun Red Star till och fiskade upp honom under måndagen, skriver R Sport.

Kunlun, som blev av med backen Anssi Salmela till SHL-klubben Linköping, uppges även ha värvat den förre Leksands- och Djurgårdscentern Tomi Sallinen, som fick lämna KHL-klubben Neftechimik Nizjnekamsk förra veckan.

Det händer med andra ord rätt mycket i KHL för tillfället.