Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Djurgården saknar nyckelback

Djurgården får tillbaka backklippan Ville Varakas inför onsdagens SHL-möte med Färjestad i Karlstad. Däremot saknas även denna gång backkollegan Emil Johansson, som är den back i Djurgården som haft mest istid av alla innan Linus Hultström återvände från Floridas organisation. Skridskoskicklige Johansson snittar 24.30 i SHL.

Robin Press uppges vara aktuell för en utlåning till Rögle.

Djurgården har Matt Anderson avstängd och inte heller Daniel Brodin kommer till spel mot Färjestad. I senaste matchen mot Örebro tacklades han så att han flög in i utvisningsbåset på grund av att dörren ditin inte var ordentligt stängd. Brodin slog i höften mot den skarpa dörrkanten och ådrog sig en blödning. Förhoppningen är att han ska kunna vara spelklar till Djurgårdens match mot Linköping hemma på fredag.

På tisdagens träning var Axel Jonsson-Fjällby med och han ingår i matchtruppen. I sin debut för Djurgården, borta mot HV 71, spelade han med bröderna Jonathan och Marcus Davidsson och hade då assist till enda målet.