Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

KHL vill ha två lag i Kina

KHL vill expandera österut och från hösten talar mycket för att Peking kommer att ha ett lag i den ryska hockeyligan, som har fått en formell ansökan från Red Star Kunlun. Hur det går med den svenska satsningen Crowns är fortfarande oklart.

I stället kan det bli så att ett andra kinesiskt lag hinner före in i KHL. Enligt ryska rapporter är ytterligare ett lag på gång under namnet ORG Star Ice Hockey Club. Det Pekingbaserade företaget ORG är sedan ett tag tillbaka sponsor till den amerikanska NHL-klubben Boston Bruins. Företrädare för den nya kinesiska hockeysatsningen har rest till Moskva för att träffa KHL-presidenten Dmitrij Tjernisjenko.