Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Forward till hockeyallsvenskan

Den före detta Frölundaforwarden Victor Backman ska ha gjort klart med en klubb i hockeyallsvenskan. 24-årige Backman lämnar danska Herlev, som förra veckan gjorde sig av med huvudcoachen Linus Fagemo.

Victor Backman har varit näst bästa poänggörare i Herlev, 24 poäng (11 mål, 13 assist) på 30 matcher. Bara kung Conny Strömberg är bättre. Backmans senaste klubb i Sverige var IK Oskarshamn. Vart han tar vägen avslöjar inte Herlev på sin hemsida.

Men på Swehockey.se är han registrerad för Mora IK. Han ersätter därmed Kristian Jakobsson, som återvänt till Modo efter utlåningen.