Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Djurgården missar drömcenter

Det är svårt för Djurgården att konkurrera med KHL-klubbarna om landslagsspelare. Under den här säsongen har vi berättat om Djurgårdens jakt på bland andra Staffan Kronwall (Lokomotiv Jaroslavl) och Andreas Engqvist (Salavat Julajev). Men både Kronwall och Engqvist har valt att förlänga sina KHL-kontrakt över kommande säsong.

Engqvists nya avtal presenterades av Salavat Julajev i dag.

– Det är vår ledande offensiva center och vi är mycket nöjda med prestationen. Vi är mycket nöjda att vi så snabbt lyckats ena om en förlängning av avtalet, konstaterar Ufa-klubbens general manager Leonid Vaisfeld på Salavat Julajevs hemsida.

Andreas Engqvist, 28, har satt nytt personligt målrekord (18) i KHL den här säsongen som är hans fjärde i ligan.

– Jag är glad att vara kvar i Salavat Julajev ett år till. Staden Ufa, klubben, laget. Jag är nöjd med allt så jag är glad att få tillbringa ett år till här, säger Engqvist till Salavat Julajevs hemsida.