Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Fasth vill till VM

Den skadade Edmonton Oilers-målvakten Viktor Fasth, 32, har inte kunnat spela i NHL sedan den 16 februari. Det har snackats om en knäskada, men det stämmer inte, enligt min källa. Det är något annat som har spökat.

Fasth ska kunna träna på is igen om två veckor och närmar sig en comeback. Edmonton ser ut att missa Stanley Cup-slutspelet vilket innebär att Viktor Fasth skulle bli tillgänglig för VM i Tjeckien. Han tänker kämpa sig tillbaka och ska vara intresserad om han får en förfrågan av förbundskapten Pär Mårts.

Den förre AIK-målvakten har inte spelat VM för Tre Kronor sedan han flyttade från AIK till Anaheim 2012. Viktor Fasth var förstemålvakt när Sverige nådde VM-finalen i Bratislava 2011.