Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Ryska och slovakiska OS-ersättare

Rysslands förbundskapten Zinetula Biljaletdinov har valt att ersätta skadade OS-forwarden Denis Kokarjev med Ak Bars Kazan-forwarden Alexander Svitov. Precis som Kokarjev var Svitov med i det ryska VM-lag som vann guld 2012.

Sedan tidigare har NHL-stjärnan Alexander Siomin (Carolina) fått en OS-plats sedan Dynamo Moskva-forwarden Sergej Soin blivit skadad.

***

Slovakien fick skador på OS-backarna Dominik Granak (bruten fotled) och Michal Sersen (ljumskskada) vilket har gjort att de inte kan spela i Sotji. Förbundskaptenen Vladimir Vujtek har tagit ut René Vydareny (Hradec Kralove) och Milan Jurcina (TPS) som ersättare. Jurcina har varit med i OS i Turin och Vancouver medan det blir OS-debut för Vydareny.