Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Nytt återbud inför OS

Den schweiziske backen Philippe Furrer (i mitten på bilden) missar OS i Sotji, skriver tidningen Tages-Anzeiger. 28-årige Furrer var mer med i Schweiz VM-lag som tog silver i Globen förra våren och han var med i OS i Vancouver 2010. Ett avbräck, helt klart. Tre Kronor premiärspelar mot Tjeckien i OS men sedan väntar Schweiz.

Bland ersättarna till Philippe Furrer finns de fem backarna Goran Bezina, Eric Blum, Patrick Geering, Robin Grossmann och den förre Frölundabacken Patrick von Gunten. Dessutom kan AHL-backen Luca Sbisa bli aktuell.

(Foto: Petr David Josek/AP)