Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Glatt norskt OS-besked

KHL-målvakten Lars Haugen är spelklar efter skada. Väldigt fina nyheter för Norge eftersom han är förstemålvakten i OS. Dinamo Minsk har tagit bort Haugens namn från listan över skadade spelare.

***

Apropå skadade, men nu friska, OS-målvakter. Rysslands förmodade tredjemålvakt i OS, Alexander Jerjomenko, är spelklar efter att ha missat tio KHL-matcher sedan den 27 december på grund av skada. Dynamo Moskva-målvakten satt på bänken i söndagens match mot CSKA Moskva och är nu redo att göra comeback mot Slovan Bratislava, skriver Sport-Express.