Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Räknar med NHL-duon

Efter att ha pratat med Svenska ishockeyförbundets vice ordförande Peter Forsberg, som är i OS-staden Sotji för tillfället, så låter det som att även Nashville-forwarden Filip Forsberg kommer att spela JVM i Malmö.

Förbundet har fått klartecken från Nashvilles general manager David Poile.

Det officiella beskedet om JVM kommer efter Filip Forsbergs match med AHL-laget Milwaukee, så troligtvis någon gång på lördag.

Väldigt roliga nyheter för JVM och för Juniorkronorna, som ju också får loss NHL-centern Elias Lindholm från Carolina. Det brukar inte vara lätt för Svenska JVM-lag att få loss spelare från NHL-klubbarna, så det här är bra jobbat av de inblandade.

Filip Forsberg är förstås rätt rostig nu när han inte spelat sedan i mitten av november. Sista hindren före JVM är matchen i farmarligan där Milwaukee möter San Antonio på hemmaplan natten till lördag svensk tid.