Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Psst, några speltips

Timmen kvar till nedsläpp i elitserien. Överväger starkt att sprätta i väg lite pengar på följande:

Frölunda-Skellefteå 2

Kommentar: Sitter och fånstirrar på Skellefteås lag och glömmer nästan bort att det ska spelas en match mot Frölunda. Skellefteås laguppställning är rent sjukt imponerande. Mest för att det presteras superhockey mest hela tiden. Grym balans i kedjorna. Förstakedjan Joakim Lindström, Oscar Lindberg och Jimmie Ericsson är till och med mer imponerande än tredjekedjans Bud Holloway, P-E Bellemare och Ryan Vesce.

Modo-Timrå 1

Kommentar: Alexander Steen tillbaka i Modo och i förstakedjan med Per-Åge Skröder och Mario Kempe. Steen var ur form före skadan och har haft en lång väg tillbaka. Men Modo är på gång och Timrå på nedgång. Lär bli ett glödhett derby i Västernorrland.

Linköping-Luleå 2

Kommentar: Visst. LHC får tillbaka Pär Arlbrandt som gör förstakedjan med Carl Söderberg och Simon Hjalmarsson komplett. Men Luleå är komplett galet bra för närvarande. Lirade ut Brynäs i lördags och spelade damaskerna av HV 71 i tisdags kväll. Lutar starkt åt bortaseger här.

Brynäs-Växjö X(2)

Kommentar: Johan Holmqvist var kanon när Brynäs behövde honom som bäst mot Linköping. En trist hemmatrend bröts och det blev hela 5-0. Växjö har också något på gång och har under Sam Hallams ledning tagit tag i sina liv. Skrälläge för smålänningarna. Brynäs får tillbaka backen Dennis Persson efter långtidsskada, men saknar samtidigt lagkaptenen och backklippan Jörgen Sundqvist.

Sedan bör HV 71 vinna hemma över AIK. Rögle-Färjestad är rätt svårspolat…