Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Drabbas Färjestad igen?

20120702-222939.jpg
Det är inte längre något problem att vara uppkopplad och ha tillgång till allt det där du behöver för att kunna jobba.
Eller så kanske det är just det som ÄR problemet.
För mig som hockeytok är det kanon att kunna följa Twitterflödet. Även här på semestern någonstans i Roslagen.
Och i dag blev jag lite paff när Edmonton inte verkar ha bestämt sig huruvida JVM-vinnaren Oscar Klefbom ska lånas ut till Färjestad kommande säsong, efter att ha skrivit kontrakt med honom, eller låta honom ta språnget till Nordamerika direkt i höst. Kanske är det någon form av kommunikationsmiss här nu sedan sympatiske Ralph Krueger tagit över som coach, eller så är det så att han gillar Klefbom mer än Färjestad kunnat ana.
Under JVM i Calgary i vintras visade den snart 19-årige värmlänningen vilken fantastisk back han är, i synnerhet på NHL-rinken.
Och om Klefbom, precis som Jonas Brodin, försvinner i sommar, måste FBK värva nytt från marknaden.
Det kan Färjestad mycket väl tvingas till tidigt i höst eftersom det är frågetecken för om Johan Larsson verkligen håller i elitserien, Calle Andersson är tänkt för J20-laget och giftige powerplay-specialisten Magnus Nygren behöver ta nästa kliv för att bli den kanonback han har talang till att bli.
Well, dags för den där nedkopplade promenaden ut till de blå vågorna i ölreklamen.