Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Mattias Ek

Bra val, Modo

Modo berättade i dag att man utsett norske backtuffingen Ole-Kristian Tollefsen till ny lagkapten. Klockrent – ungefär som på bilden där Martin Thörnberg fick en flygtur under VM-premiären (den som vi har glömt) i våras.

Tollefsen var Norges lagkapten i VM och i Per Svartvadets frånvaro blir han en viktig ledarfigur i Modo. Han var assisterande redan i fjol, men det är klart att en gammal backhårding som Ulf Samuelsson gärna ser en likasinnad på isen i vinter.

Ole-Kristian Tollefsen berättar för NRK att han är väldigt stolt över utnämningen.

– Jag sätter ganska mycket ära i att vara en ledare ute på isen och i omklädningsrummet. Jag tycker att det är trevligt att de lägger märke till det också, säger han till den norska TV-kanalen i dag.

(Foto: JOEL MARKLUND)