Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Calcio Amore och Inferno.

Som en larv i sin puppa. Sådan är väntan på att serie A ska dra igång.
Som att ligga i fosterställning och svettas ut abstinensen. Jag har fått fylla på med Allsvenskan och PSG men det är inte riktigt lika barmhärtigt mot hjärtat som serie A. Så är det bara.

Det är tur att jag haft min roman att skriva. Den handlar om Daniel som på lite lustiga vägar får chansen att bli proffs i Roma…
Underbart att i skrivandet få förflytta mig till Rom och leva nära fotbollen, om så bara i romanform. Boken heter Calcio Amore och ges ut i höst.

Ni vet kanske att Club Calcio drar igång igen den 25 augusti. Ska bli fantastiskt trevligt att köra igång igen.

I går såg jag ÖIS vinna i Superettan med 3-0. Viktigt på alla sätt eftersom laget ligger nästsist. Lite oroväckande att det krävdes två utvisningar för Assyriska för att Öis ska få lite övertag i en match. Underbart dock att se Öis-fansen veckla ut sin underbara INFERNO-flagga.

Sommaren då? Är det slut nu? Kommer vintern snart som en rostig stridsvagn och ockuperar våra gator och trog med sin förbannade snö, sina drivor, sin kyla och sitt mörker? Nja. Hösten är magisk tid. Den ser jag fram emot.
Annars har jag bara tränat och arbetat hela sommaren. Ingen resan, förutom till Kalmar och Öland en sväng. Hoppas få åka till Italien tidig höst en sväng för att samla kraft, mod och ljus.