Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Hemma igen.

Söder Mälarstrand möter oss med försiktigt regn. Men det är vackert. Hemma igen. Det gick så fort förra året, efter en vecka i Hornstull, med promenader på Långholmen, traskande på Verkstadsgatan, Lasse i Parken, affärerna, gatorna, promenaden bort mot Slussen och Gamla stam, båtarna över till Djurgården, den där sköna känslan av att vara turist i sin egen stad.

Hemma igen och det är rätt okej.

Men fortfarande har jag semester. Jag jobbade ju (och älskade det) under Zlatans flytt så jag förlänger ledigheten lite.
Allt för att orka köra stenhårt hela hösten.