Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Kärleken till Il Calcio i ett enda citat.

Här är ett citat som rätt tydligt förklarar varför jag älskar italiensk fotboll.

Det är Bruno Conti som säger så här om Nils Liedholm:

– Jag är skyldig honom min karriär som fotbollsspelare och min mänskliga karaktär. Nils Liedholm var mitt fotbollsliv och mitt liv vid sidan av fotbollen. Han är tränaren som jag har inlett och avslutat min karriär med och han har lärt mig vikten av att jobba och att ta mig tiden att lugna ned och avdramatisera. Jag är skyldig honom mitt liv som fotbollsspelare och min mänskliga karaktär.”
/Bruno Conti, legendarisk Roma-spelare som är aktiv inom föreningen fortfarande. Gjorde sin debut under Liedholm