Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Döden med tipskupong.

Det är när jag motvilligt möter min egen blick i ett skyltfönster på staden som det blir omöjligt att ljuga för mitt hjärta.

Jag är 39 år.

Det syns.

Jag tänker ofta på döden numera. Jag tänker på döden som jag tänker på en främling jag inte sett men hört väldigt mycket om som sägs dyka upp när man minst anar det, och jag tänker på döden som en avlägsen vän jag hade en gång som rör sig i stora cirklar runt jorden, först långt borta, sedan något närmare, sedan närmare ändå, till sist hör man rykten om att han skmytats i utkanten av staden man bor i, att han lämnar in sin flottiga tipskupong i samma snabbköp som man själv går och handlar mjölk ifrån…

Lyssnar på The Cure och åker tåg. Det jan förklara mitt sinnestillstånd.

På väg till Göteborg för spännande möten.

Juventus slog Fiorentina igår och det svider i hela Florens. Eftersom Fiorentina inte har en naturlig derbyrival har matcherna mot Juventus ersatt de matcherna. Det löper tillbaka till slutet av åttiotalet när Juve sent och rätt osnyggt svängde förbi Fiorentina i tabellen och det har sitt ursprung i Juventus köp av Roberto Baggio några år senare.

Jag har en vän, vi kan kalla honom Salvatore (för det heter han nämligen) som alltid skriver under sina mail med Baggio…

Fullt ställ i kväll i serie A.

Underbart.