Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

BLIXTBLOGG: Aquilani+Zlatan= Sant.

Kärlek gör ont.

Särskilt om man älskar Roma.

Italien har världens bästa tränare. Ändå valde Roma att hämta sin framtid i Spanien. I Barcelona.

Barcelona B…

Det här handlar inte om tålamod eller framtidsprojekt. Det här handlar om att Enrique inte är rätt man att leda Roma. Om tio år kommer alla, Enrique själv, att sitta i en korgstol och konstatera detta.

Res hem, Luis.  Det här håller inte. Låt er icke förledas av att det blev 2-3. Vid ställningen 1-3 borde Milan ha gjort 1-4 och 1-5.

Om jag parkerar mitt dumma rödgula hjärta känns det trots allt fint att skriva att Zlatan levererar igen, två mål, några snygga passningar. Fortfarande missar han en del enkla grejer och borde nog gjort ett mål till.

Milan har haft en fin vecka, 4-3 borta mot Lecce, 4-1 hemma mot Parma och så nu 3-2 borta mot Roma. 11 mål på tre matcher. 6 insläppta.

Målsnåla serie A…

Starkt av Allegri och Milan.

Såg ni den nya kärleksrelationen? Aquilani och Zlatan? Som gjorde för varandra.

Han slår inte inlägg, Aquilani, det är ett allt för futtigt uttryck. Kolla gärna med vilken graciös precision han siktar in sig på Zlatans huvud båda gångerna. Inte där Zlatan står när Aquilani slår iväg bollen, utan där Zlatan står några sekunder senare. Det är genialt. Pang! 0-1 och hela Stadio Olimpico, inklusive Luis Enrique, undrar vad det var som hände.

För Roma väntar mittenträskets helvete.

Marco Cassetti är så usel att det gränsar till komik. Han missbedömer varenda läge han hamnar i.

Milan vinner hur säkert och rättvist som helst. Grattis, Milan. Ni var verkligen värda den här segern.