Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Marcus Birro

Tusen murar av rödaste rött.

Kul med Karlavagnen igår.


Roligt att en del äldre damer ringer in och undrar vem den där Totti är som sänder…


Jag säger att jag heter Totti ibland…


Sedan upp tidigt i morse för lugn och skön bilfärd till Gröna Lund med Milo, Jonna och svärföräldrar (och Roma-halsduk) och av reaktioner att döma håller halva Stockholm (magiskt vackert i vårsolen, trots vinden) på Roma och det gör mig glad.


Jag får en del mail som börjar ”Jag gillar det du gör trots allt alla verkar hata dig…”


Jag blir glad av dem och samtidigt konfunderad. För jag möter inte allt det där hatet. Jag möter en del, via mail och så. Men jag är glad att inte hela högen kastas över mig.


Ser makalösa fucking United mot Tottenham och det spelar ingen roll att många United-fans skickat hatmail och skit. Det är inte Uniteds fel. Det är makalöst hur starka de är. Det är fantatsiskt med vilken blodlust och iver de nosar upp sitt byte och sedan jagar det tills det faller för att till sist sätta tänderna i det.


Nu är jag på hotell i Stockholm. Imorgon möter min pappas älskade Juventus Bari med start 1430 i Kanal 9.


Sände Karlavagnen till midnatt igår så när den här reumatiska kroppen runt halv fyra tiden idag sjönk ner i bubbelpoolen var det som sex, som världens första andetag, som att vakna efter en hemsk mardröm, som den första värmene fter en förbannad klamydia-vinter, som en kyss efter år av ensamhet.


Jag bara låg där och lät mig bublblas tills jag klev upp varm, mjuk och skrynklig som ett russin. Då hoppade jag i poolen och sedan badade jag bastu innan jag gick till mitt rum och lät Milo somna på min mage och just då kände jag att all kärlek runt omkring, fråm er som läser, från min familj, från mina vänner, är som tusen murar av rödaste rött, och genom den muren kan inget hat tränga igenom.